Info om TwoCards

TwoCards er det optimale kredittkortet for deg som gjerne vil skille mellom utgifter du gjør privat, og de utgiftene du har med jobben. Perfekt for deg som er innkjøpsansvarlig i en bedrift, eller for deg som driver egen bedrift. TwoCards er nemlig «to kort i ett», og gjør det enkelt å skille utleggene du har for deg og firmaet. I tillegg til dette byr kredittkortet på mange fordeler som man kan dra nytte av både privat og i jobb. Blant annet kan vi nevnte ingen gebyrer ved kjøp, forsikringer inkludert samt rabatter på leiebil, overnatting og reise.

Fordeler med TwoCards

Den primære fordelen med TwoCards er at det er enkelt å skille utleggene mellom bedrift og privat. Selv om dette ikke er aktuelt for deg, så kan uansett TwoCards være et godt valg da det har mange «vanlige» fordeler også. Deriblant kan vi nevne at det har både reise‐ og avbestillingsforsikring inkludert i kortet, sammen med en gunstig ID‐tyveriforsikring. Du får også tilgang til Priority Pass med loungeadgang på over 600 flyplasser rundt om i verden.

planeTwoCards har også et fordelsprogram som gir deg rabatter i vanlige butikker og i nettbutikker. Som om ikke det var nok så er det også rabatter og fordeler å hente både på hoteller og på leiebil. Med andre ord er det nok av penger å spare gjennom TwoCards, som er et optimalt kredittkort for deg som er mye på farten.

Betingelser og priser

Det stanser ikke med fordelene. Også betingelsene og prisene for TwoCards er gunstige. Det er ikke noe årsgebyr, og det er heller ikke noe bruksgebyr. Det eneste gebyret ved bruk er dersom man gjør uttak av kontanter i minibank – da koster det deg 35 kroner pluss 1% av uttaksbeløpet. Effektiv rente ligger på 19,52 prosent, noe som slettes ikke er ille. Det gjør at det er mulig å handle ting på avbetaling her, men man har uansett halvannen måned å betale tilbake på seg før rentene begynner å løpe. Ellers er det gebyrer på tjenester som papirfaktura, kopi av faktura, overtrekksgebyrer og så videre.

Hvordan søke om kredittkortet

Du søker om TwoCards gjennom nettsidene til selskapet. Enklest og raskest går det dersom du bruker BankID i søkeprosessen. Faktisk så er det ikke mulig å søke om kredittkort uten BankID, ettersom du må signere elektronisk. Når du søker kan du legge inn opplysninger om inntekt og så videre, samtidig som du velger ønsket kredittgrense (maks 80 000 kroner). Aldersgrensen for å søke om kredittkort er 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker hvis du ønsker å få et kredittkort fra TwoCards.